oh my bodyguard

Desinfecterende en Verzorgende crèmes

Oh my bodyguard

Geschikt voor gebruik op alle producten en accessoires die in contact komen met de huid.

De producten in de Oh My Bodyguard-lijn zijn op basis van puur zilver en Aziatische centella, ideaal om de huid te beschermen tegen externe invloeden, het comfort te herstellen en de barrièrefunctie te behouden.

Beschermende en antimicrobiële werking

Universal Sanitizing Cleansing Solution €16,50

Hydro-alcoholische ontsmettingsspray, verrijkt met chloorhexidine, krachtig en bewezen antibacterieel. Reinigt producten en accessoires die in contact komen met de huid. Snel absorberende textuur. Niet plakkerig. Laat een aangenaam gevoel van zuiverheid en reinheid achter met zijn citrusgeur.

Bevat:

  • antibacterieel chloorhexidine
  • alcohol 75%
  • ontsmet

Liquid Silver Multi Active Mist € 33,00

Vloeibaar zilver multi-actief nevel, multi-action beschermende, lotion
Beschermt en zuivert de huid. Bereidt en fixeert de make-up.
Hydraterende en zuiverende lotion met PolluBlock 3D-technologie. 

Creëert een onzichtbaar beschermend schild op de huid met anti- vervuiling en make-up fixerende werking. Met CICA SILVER CPX, op basis van puur zilver en Aziatische Centella, verrijkt met Cymenol, zuivert en beschermt het de huid tegen externe stoffen. Voor een direct beschermde en gladdere huid. 

BEVAT: 

  • CICA SILVER CPX (met 0,1% gemicroniseerd puur zilver) zuivert en beschermt de huid tegen externe stoffen. 
  • Versterkt de barrièrefunctie. 
  • Cymenol = anti-bacterieel 
  • 3D PolluBlock met anti-vervuiling en make-up fixerende werking. 
  • 100 ml

Protective Sanitizing Barrier Cream Face & Hands €22

Cosmetische product, met een globale werking: hydrateert, zuivert en reinigt. Met CICA SILVER CPX, gebaseerd op puur zilver en Aziatische Centella, is het de ideale behandeling om 

de huid/handen te beschermen tegen externe invloeden, het welzijn te herstellen en de barrièrefunctie te behouden. Met zijn frisse en lichte textuur trekt het snel in, waardoor de huid van het gezicht en de handen (gebieden die het meest worden blootgesteld aan contact met microbiële stoffen) glad en zacht blijft. Ook ideaal voor de mannen huid

Bevat geen alcohol

98% natuurlijke ingrediënten. 

Mannen huid 

functie: reinigt, beschermt, hydrateert en maakt de huid gladder. Perfect als aftershave crème vanwege de kalmerende en helende werking. Ook geschikt voor jongere mannenhuid omdat het contrasteert met onzuiverheden en de proliferatie van microbiële stoffen die geassocieerd worden met de huid en neiging tot acne (dankzij de aanwezigheid van puur gemicroniseerd zilver dat actief is op staphylococcus aureus en propionibacterium acnes). 

  • textuur: fris en snel opgenomen. Niet vettig. 75 ml 
  • effect: gladde, gekalmeerde en beschermde huid.