Even voorstellen…….

Mijn naam is Suzanne Banis. Sinds 2005 ben ik in het bezit van het diploma Schoonheidsverzorging en Voetverzorging/pedicure. In 2008 heb ik dit aangevuld met de opleiding gespecialiseerd doktersassistente. 

Voordat ik het vak schoonheidsspecialiste ging uitoefenen, heb ik bij diverse tv-producenten en verschillende farmaceutische bedrijven gewerkt. Ook was ik assistent-manager Personeelszaken bij een internationaal bedrijf. Het medische vak én het werken met mensen hebben mij altijd geïnteresseerd.

Schoonheidsspecialiste en daarnaast doktersassistente waren dan ook een logisch gevolg. Deze beroepen heb ik enige tijd met heel veel  plezier gecombineerd. Ik werk nu op ZZP basis als doktersassistente. 

Als schoonheidsspecialiste gaat mijn voorkeur uit naar natuurlijk, mooi en gezond oud worden. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in de Natural Face Lifting door middel van intensieve bindweefselmassages. Ik ben een volledig Noûs gecertificeerde skin therapist.

Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik ondermeer gewerkt voor merken als Lancaster, Estée Lauder en Clinique. Voor Lancaster heb ik, samen met Leco van Zadelhoff, in het hele land de klanten van Parfumerie Pour Vous mogen visageren.

×

Powered by WhatsApp Chat

×