Even voorstellen…….

Mijn naam is Suzanne Banis. Sinds 2005 ben ik in het bezit van het diploma Schoonheidsverzorging en Voetverzorging/pedicure. In 2008 heb ik dit aangevuld met de opleiding doktersassistente. Begin 2010 heb ik mij verder gespecialiseerd in de mannenhuidverzorging.

Voordat ik het vak schoonheidsspecialiste ging uitoefenen, heb ik bij diverse tv-producenten en verschillende farmaceutische bedrijven gewerkt. Ook was ik assistent-manager Personeelszaken bij een internationaal bedrijf. Het medische vak én het werken met mensen hebben mij altijd geïnteresseerd.

Schoonheidsspecialiste en daarnaast doktersassistente waren dan ook een logisch gevolg. Ik combineer deze beroepen nu met heel veel plezier. Naast het werken in mijn eigen schoonheidssalon, ben ik dus ook 20 uur per week als doktersassistente actief.

Als schoonheidsspecialiste gaat mijn voorkeur uit naar natuurlijk, mooi en gezond oud worden. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in de Natural Face Lifting door middel van een intensieve bindweefselmassage. Ik ben een volledig Noûs gecertificeerde skin therapist.

Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste heb ik ondermeer gewerkt voor merken als Lancaster, Estée Lauder en Clinique. Voor Lancaster heb ik, samen met Leco van Zadelhoff, in het hele land de klanten van Parfumerie Pour Vous mogen visageren.