Definitief ontharen met IPL bij Beauty & More

Definitief ontharen met IPL (Intense Pulse Light) is helemaal in! Je hoort dan ook niets anders dan positieve berichten over deze ontharingsmethode. En dat heeft te maken met het feit dat ontharen met IPL veel meer voordelen heeft dan andere ontharingsmethodes. Scheren, harsen of epileren geven een kort of langduriger effect, maar de haren blijven terugkomen. Met een IPL behandeling is ontharen zo goed als definitief!

Beauty & More werkt met apparatuur van MedCos®. De IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. De methode is dus vrijwel pijnloos. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels definitief uit te schakelen. Een kuur van gemiddeld 8 behandelingen is nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één vervolgbehandeling.

Waarom Medcos IPL methode bij Beauty & More

De veiligheid en effectiviteit van de IPL behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van gel en de korte flitsinterval kan met de MedCos® IPL in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de MedCos® IPL methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem vrijwel pijnloos.

  • Hoge flitssnelheid en groot behandeloppervlak (10cm). De behandeltijd met Medcos IPL methode is tot 75% korter in vergelijk met veel andere IPL methoden
  • Het onprettige gevoel tijdens de behandeling wordt door de unieke koeling tot een minimum geminimaliseerd.
  • Wij gebruiken geen gel tijdens een Medcos IPL behandelingVeilig, sneller en goedkoper
  • Veel goedkoper dan klassieke behandelingen zoals harsen, scheren of waxen
  • Medcos partners zijn door Medcos opgeleid en gecertificeerd, wat u de zekerheid biedt dat de IPL behandeling veilig, snel, efficiënt en professioneel wordt uitgevoerd.

Waarschuwing

Laat u niet verleiden door opvallend goedkope aanbieders. Deze aanbieders werken meestal met apparatuur met een laag vermogen waardoor zelfs permanente schade aan uw haar aangericht kan worden. Vaak laten ze u om de 4 weken terugkomen voor behandeling terwijl dit geen enkele zin heeft vanwege de haargroeicyclus. Uiteindelijk betaalt u alsnog veel geld zonder resultaat en kans op gevaar voor uw huid en haar.

Vijf redenen waarom u kiest voor de MedCos® IPL bij Beauty & More

  1. De MedCos® IPL methode is veiliger dan de laser doordat er met veel minder kracht een gelijk resultaat wordt bereikt.
  2. De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt in tegenstelling tot de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel.
  3. De behandelaars die volgens de MedCos® IPL methode werken zijn grondig getraind en gecertificeerd.
  4. De gecertificeerde behandelaars die volgens de MedCos® IPL methodewerken, kunnen u duidelijk en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de best mogelijke nazorg.
  5. De MedCos® IPL methode werkt met apparatuur van zeer hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat.

Veiligheid

De MedCos® IPL is met zorg vervaardigd en geproduceerd volgens zeer strenge eisen en conform ISO-certificering 9001:2000 en 13485:2003 en voldoet aan de hiervoor internationaal geldende voorschriften. De MedCos® IPL heeft een CE-markering conform de Europese richtlijn, verder garanderen uitgebreide technische testen en documentatie de betrouwbaarheid van elke eenheid. De veiligheid van de MedCos® IPL wordt gewaarborgd door het voldoen aan de bovenstaande veiligheidsnormen.

Elke MedCos® Partner heeft een gedegen IPL-opleiding gevolgd en is door MedCos® gecertificeerd.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

×