Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®

Persbericht

Herken kwalitatieve huidzorg.

Blaricum, februari 2023
Suzanne Banis, oprichtster en eigenaresse van Beauty & More Blaricum, mag zich met trots Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® noemen.
Na het succesvol afronden van de HBO-conform geaccrediteerde opleiding Medisch Schoonheidsspecialist/Masterclass Dermatologie bij U-Consultancy, heeft zij haar diploma behaald en behoort nu tot de absolute top in de huidzorg. 

Een Medisch Schoonheidsspecialist is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg volgens medische richtlijnen en kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®. 

mag zich met trots Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® noemen.

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten krijgen dit kwaliteitslabel pas toegekend na de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten succesvol te hebben afgerond. 

Het kwaliteitskeurmerk betekent dat de Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® onafhankelijk is opgeleid volgens de medische richtlijnen van gespecialiseerde huidbehandelingen (zoals acne, medische camouflage en ontharingstechnieken) en heeft een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen. Door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen, kan er op professionele wijze een doorverwijzing plaatsvinden naar een huisarts. 

Alle gediplomeerde Medisch Schoonheidsspecialisten Dermatologie® staan op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl

Voor vragen over deze publicatie kunt u contact opnemen met: 

Suzanne Banis, Beauty & More Blaricum