Coagulatie

Verwijderen van: couperose, kleine spatadertjes, pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, wratten en fibromen (steelwratjes).

Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden middels een naald met een diameter van 0.075 mm door het warmte-effect verschrompelt. Dit is dé oplossing om vaataandoeningen zoals couperose, kleine spatadertjes en rode puntjes, fibromen (steelwratjes) te verwijderen. Ze zijn cosmetisch ontsierend en vaak irriterend. Ze zijn met de coagulatie apparaat eenvoudig en snel te verwijderen.

Toepassing
• Verwijderen van adertjes kleiner dan 0.9 mm doorsnede behandelen, ook adertjes die m.b.v. sclerotherapie niet behandeld kunnen worden. • Verwijderen van fibromen. • Dit kan overal op het lichaam gedaan worden, ook in het gezicht en op de enkels. • Is toepasbaar op alle huidtypes. • Kan het gehele jaar toegepast worden.

Principe
De behandeling is gebaseerd op het lokaal opwarmen van het adertje. Door deze opwarming stollen de eiwitten en verdwijnt het adertje. Dit proces staat ook bekend als thermo-coagulatie. Het opwarmen gebeurt door middel van een hoogfrequente energiepuls.

Couperose/fibromen verwijdering
Minimum € 25.00
10 minuten € 27.50
15 minuten € 41.25
20 minuten € 55.00

Couperose verwijderen

Wat is Couperose?
Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele (tot ontelbare) zeer kleine bloedvaatjes in de huid van het gelaat. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door vele mensen als cosmetisch storend ervaren.

Waardoor ontstaat couperose?
Wanneer het samentrekken en verwijden van de haarvaten verstoord raakt ontstaan er rode vlekjes, bolletjes en draadjes. De haarvaatjes reageren door wijder en nauwer te worden onder invloed van warmte en kou, stress, gekruid voedsel, alcohol en dergelijke.

Welke behandeling is er voor couperose ?
Gesprongen adertjes worden gecoaguleerd (door middel van een warm naaldje wordt het vaatje voorzichtig dicht gebrand) met het thermocoagulatie apparaat. Het thermocoagulatie apparaat werkt met een hoogfrequent signaal en sluit gesprongen bloedvaatjes, door de coagulatie zijn de gesprongen adertjes direct verwijderd.

Steelwratjes verwijderen

Ze komen voor in de hals, op oogleden, onder de oksels, in de haren of in de schaamstreek. Het zijn huidcellen die een soort uitstulping vormen zoals te zien op de foto.

Het verwijderen steelwratjes
Het verwijderen van steelwratjes gebeurd met het BioSkinSmoothing apparaat. De hoogfrequente wisselstroom zorgt er voor dat de aandoeningen verwijderd kunnen worden. Dit gaat met behulp van een naald, waarmee men de stroom naar het lichaam brengt. Hierdoor worden steelwratjes op de huid verschrompelt en zo dus verwijderd.
Ook de onschuldige verheven ouderdomsvlekjes op bv. handen, hals of gezicht kunnen eenvoudig verwijderd worden

Verdoving
Er vindt bij thermo-coagulatie geen verdoving plaats. De naaldjes zijn zeer fijn

Na de ingreep
Na de ingreep worden er oppervlakkige minikorstjes gezien die na twee tot drie weken spontaan afvallen, zonder sporen na te laten. De behandeling kan in alle seizoenen plaatsvinden en toegepast worden bij alle huidtypes!

Napijn en herstel
Rond het behandelde gebied kan tijdelijk wat roodheid ontstaan.

Resultaat
De behandeling geeft vrijwel onmiddellijk een blijvend resultaat. Afhankelijk van de ernst zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig.

Risico’s en complicaties
Dankzij het regelbare vermogen en beperkt huidcontact worden er geen brandwonden, necrose of littekens veroorzaakt.