Perfection – skins with special needs

Gerichte behandelingen voor speciale behoeften. De schoonheidsbehandeling die slimme en op maat gemaakte oplossingen biedt voor elk huidtype.

Zoals bekend, zijn vrije radicalen één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Hun aantal stijgt met de leeftijd door een geleidelijke vermindering van de fysiologische huidverdediging door antioxidanten, en ten gevolge van blootstelling aan milieu-invloeden (zon, rook, vervuiling, koude, wind, temperatuurschommelingen).

De kracht van de behandeling PERFECTION – SKIN WITH SPECIAL NEEDS is de bijzondere mix van actieve ingrediënten, speciaal geselecteerd voor elk van de producten en gericht op het versterken van huidverdediging en op het stimuleren van huidvernieuwing, en om tekenen van veroudering, foto-veroudering en stress tegen te gaan.

De antioxidanten behandeling in 3 fases

De behandeling is een shockbehandeling met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen, die speciaal ontwikkeld zijn voor elk huidtype, met verkleuringen, rimpels en een oneffen teint. De behandeling bestaat uit drie sterk geconcentreerde en complementaire fases voor een optimale doeltreffendheid: de huid wordt weer stralend, steviger, verfrist en gladder. Voor een fris en nieuw gelaat.

FASE A -ASTAXANTIN COMPLEX 1,5%: HERSTELLEND

FASE B -BIOTIN COMPLEX 0,5%: VERSTEVIGEND

FASE C -C VITAMIN 10%: STIMULEREND

Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly