Jade Roller

Gefeliciteerd met je kerstcadeau van Beauty & More. Dit jaar heb ik gekozen voor een Jade Roller.

De jade roller is een alles-in-één product doordat het op zoveel aspecten van je huid werkt. Het werkt tegen acné, hoofdpijn, stress, vermoeidheid, rimpels, wallen en verhoogde bovendien de bloedsomloop van de huid waardoor deze zacht en soepel wordt. Ook heeft onze Jade Roller een kleinere roller. Die wordt gebruikt om de wat moeilijke plekjes van je gezicht te masseren, zoals de plek onder je ogen. Zo kun je dus ook die vervelende wallen effectief wegwerken.

De jade natuursteen wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en huidverzorging. De techniek is de laatste jaren overgewaaid naar het westen waar het ook zijn waarde heeft bewezen. De steen wordt met de hand omgevormd tot de juiste gladde vorm voor optimaal resultaat. Doordat de roller handgemaakt wordt kan de kleur variëren van lichtgroen tot donkergroen.

— Voordelen van de Jade Roller:
❀ Speciaal gemaakt voor het masseren van je gezicht en hoofd
❀ Praktisch en compact om overal mee naartoe te nemen
❀ Dubbelzijdige roller voor optimaal resultaat
❀ Ontspant je huid, doordat het de huid lekker soepel & elastisch maakt
❀ Vermindert rimpels
❀ Vermindert wallen
❀ Verbetert de bloedcirculatie in het gezicht
❀ Geeft je huid een mooie glans
❀ Vermindert roodheid van de huid
❀ Vermindert huid irritatie


Hoe gebruik je een gezichtsroller?
Hoe maak je nu het meeste kans op dit soort resultaten met een gezichtsroller? Onderstaand heb ik alle stappen op een rijtje gezet! Let op: dit zijn richtlijnen, maar betekenen geen gegarandeerd resultaat. De gezichtsmassagerollers hebben voor iedereen een ander effect en resultaat!

1. Schoonmaken
Het is belangrijk om te starten met een schone gezichtsroller én een schoon gezicht. Als je producten gebruikt in combinatie met de beauty roller, zorg dan dat je de gezichtsroller altijd na gebruik schoonmaakt. Wanneer je dit niet doet, blijven er bacteriën achter die irritaties op je huid of verstopte poriën kunnen veroorzaken.
Hoe maak je de gezichtsroller goed schoon?
Als je de Jade roller zonder product gebruikt, maak hem dan schoon met een reinigingsdoekje. Gebruik je de Jade roller in combinatie met een product? Maak hem dan schoon met een doekje, zeep en warm water. Gebruik voor het reinigen van de huid bijvoorbeeld micellair water.

2. Kies een bijpassende lotion
Breng een olie, serum of crème aan op je gezicht. Beauty & More heeft ampullen die precies bij jouw huid passen. Kies vooral een product die bij jouw huid past en die jij lekker vindt ruiken!

3. Hoe en waar moet je rollen?
It’s roller time! Gebruik de grote roller voor je voorhoofd, wangen, kin en hals. De kleine roller kun je gebruiken voor je ogen, wenkbrauwen, lippen en kaaklijn.
Voorhoofd: Begin altijd op het midden van je voorhoofd bij je haargrens en rol naar je slaap. Herhaal deze stap elke keer opnieuw, totdat je over je hele voorhoofd hebt gerold.
Ogen en wenkbrauwen: Rol met de kleine jade gezichtsroller onder je ogen, richting je slaap. Maak dezelfde beweging ook over je ooglid en wenkbrauwen.
Wangen: Zet de jade gezichtsroller op je neus en rol over je jukbeenderen en wangen richting je oor.
Lippen: Plaats de gezichtsroller halverwege je lippen en rol richting je oren. Doe dit ook voor de andere kant.
Kaaklijn: Begin op het midden van je kin en rol de jaderoller over je kaaklijn richting je oorlel.
Kin/hals: Plaats de beauty roller iets onder je kin en rol naar beneden over je hals naar je sleutelbeen. Dit stimuleert het vervoeren van afvalstoffen in je lichaam en maakt de huid onder je kin strak.
Heb je weinig tijd, maar wil je toch even een relax momentje? Een paar minuten rollen volgens bovenstaande richtlijnen, kan al een enorm ontspannen werking hebben. Lekker op de bank voor de tv of tijdens het Netflixen, ideaal om tot rust te komen na een dagje werken.

4. Last but not least…
Maak de gezichtsmassage roller schoon, zoals omschreven bij stap 1.

Prijs: € 15,00

Boek online:

×

Powered by WhatsApp Chat

×