Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster – DIY Sculpting

De Natural Face Lifting massage technieken zijn ontwikkelt door Inge Deceuninck, met haar achtergrond als fysiotherapeute kent zij het lichaam en daarmee de werking van botten, spieren en bindweefsel als geen ander. Naast fysiotherapeute is Inge Deceuninck ook sportinstructrice geweest en heeft al deze kennis toegespitst op gezicht, hals en decolleté. Want ook daar bevinden zich botten, spieren en bindweefsel en deze werken exact hetzelfde als in het lichaam. Deze samensmelting van kennis heeft geresulteerd in een unieke massagetechniek die de huid verandert en direct een jeugdiger uitstraling geeft en juist ook op langere termijn zal de huid met al haar weefsel jonger worden.

Aging

Bij het ouder worden neemt collageen, onderhuids vet en spiermassa af en zelfs onze botten krimpen, daarnaast wordt de celstofwisseling aanzienlijk trager. Met gezonde voeding en supplementen, weinig/geen suikers, niet roken en matig zonnen hebben wij tot op zekere hoogte invloed op het collageen en de celstofwisseling.

Botafname (bij vrouwen vanaf 30 jaar en bij mannen vanaf 45 jaar) zorgt voor ingevallen wangen, een verslapte kaaklijn, de fronsrimpel wordt meer zichtbaar, oogleden gaan hangen en de wenkbrauwen zakken met de oogleden mee. Onze huid lijkt een maatje te groot te zijn.

De eerste kenmerken van ouder worden zijn de fijne lijntjes en rimpels, dit is het gevolg van een verminderde aanmaak van hyaluron. Allemaal kenmerken die ons ouder doen lijken dan wij werkelijk zijn en zelfs met de beste cosmeceuticals kan je dat op de lange termijn niet tegen houden.

Pre-Aging en Anti-Aging

Als Natural Face Lifitng therapeute maak ik het verschil in jouw huidleeftijd, of je nu jonger bent en rimpels wilt voorkomen of juist ouder bent en rimpels wilt verminderen en de contouren verstevigen, met deze technieken zijn er geen grenzen meer. Al na de eerste behandeling zie je het resultaat, de kuur van 5 behandelingen in slechts 3 weken geeft jouw gezicht, hals én decolleté een complete make-over. Soms heeft een huid meer nodig dan 5 behandelingen, alles is afhankelijk van de kwaliteit van de huid en de persoonlijke wensen. Met de massage technieken is heel veel mogelijk en kan je nu ook zelf heel goed de huid verbeteren door eenvoudige massage grepen die je tijdens een workshop leert.

 

 

Snel een 10 jaar jonger gelaat!

Wil je er tegen de lente ook 10 jaar jonger uitzien?Anti-aging is niet alleen het bestrijden van rimpels. Nog veel meer veranderen de gelaatscontouren bij het verouderen. Rimpels worden gevormd door het verminderen van collageen en het verzwakken van elastine in de huid. Dit kunnen we tegengaan door intensief het bindweefsel te masseren. Ook de contouren in het gelaat verslappen waardoor de huid begint te hangen. Dit gaan we tegen door het spierweefsel te trainen. Dit kan je ook thuis zelf doen met de NOÛS. producten en Sculpting video's. Maak een afspraak, we begeleiden je graag.

Geplaatst door NOÛS op Vrijdag 5 januari 2018
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

×