Restored hydration

Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hydra-gene complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. De massage stimuleert de zenuwuiteinden waardoor een gevoel van ontspanning en welzijn wordt gecreëerd.

Voor de moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden (intercellulaire cement van de huid wat essentieel is voor de barrièrefunctie) om verlies van water in de huid tegen te gaan een een betere bescherming te bieden tegen externe factoren. Bovendien, is het Hydra-gene complex ontwikkeld door de RVB SKINLAB-laboratoria om cel communicatie te verbeteren en de werking van hydratatie-genen te activeren. Deze genen zijn verantwoordelijk voor de productie van de hydrolipidefilm, voor de verankering van de huidcellen en voor de vernieuwde productie van aquaporines.

Moisturizing treatment

Een hydraterende masker en intensieve reparatie voor een zeer vochtarme en droge huid. Het is een echte “oase” voor een dorstige huid, het verfrist en herstelt de vochtbalans, beschermt de huid tegen ongemak en vermindert roodheid.

Enhanced moisturizing treatment

Herstelt het evenwicht in de hydratatie van een gedehydrateerde huid.

Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly