Enemy toxins, friendly skin

Revitalisering en reharmonisatie van het ecosysteem van de huid: behandelingen die overtollig talg verwijdert en vermindert de zichtbaarheid van verwijde poriën en oneffenheden voor een perfecte huid en een homogene teint.

De zuiverende behandeling – voor de gecombineerde tot vette huid met 51+3 HYALU COMPLEX™ bevat een verhoogde hoeveelheid zwavelhoudende aminozuren (methionine en cysteïne) die een zuiverende werking hebben en die de talgproductie normaliseren. Daarnaast is het op bakuchiol ACN gebaseerde complex, dat probiotische lactobacillus bevat, een zuiverende behandeling voor de gecombineerde tot vette huid, ontwikkeld in het laboratorium van RVB SKINLAB. Het complex normaliseert de talgafscheiding, vermindert irritatie en verfijnt de huidstructuur. Zo wordt het ‘ecosysteem’ van de huid beschermd en voorkomt het uitdroging en veroudering

PURIFYING – OILY TO COMBINATION SKINS – voor de jonge en acne gevoelige huid

Voor de specifieke behoeften van jonge of acne-gevoelige huid, eenmicrobiële groei en hyperkeratose,gekenmerkt door een verhoogde aanwezigheid van puistjes, comedonen, acne littekens, vlekken en kleine onvolkomenhedenhebben we specifieke ACN producten ontwikkeld die de normale talgproductie van het Bakuchiol ACN verbeterd door de toevoeging van antibacteriële en ex foliërende werking van salicylzuur. Zo wordt de verspreiding van bacteriën tegengegaan, veroorzaakt door onzuiverheden en puistjes, en worden acne-littekens, kleine vlekjes en oneffenheden uitgevlakt.

Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis!

×

Powered by WhatsApp Chat

×