Absolute purity

Een diepe reiniging gericht op het vergroten van cel vitaliteit dankzij de aanwezigheid van CELL DETOXIUM, een ontgiftende actief ingrediënten complex die de levenskracht van de cellen verhoogt. Door de eliminatie van giftige stoffen en vervuilde cellen is de huid in evenwichten klaar voor regeneratie en bio-revitalisering.

CELL DETOXIUM het actieve ingrediënt van cellulaire detoxificatie, stimuleert de vorming van ‘autofagosomen’, intracellulaire vestikels die toxinen en veranderde cellulaire componenten kunnen opnemen en afbreken, waardoor de uitschakeling van gifstoffen en afval voor de cellen wordt gestimuleerd. De huid herwint zijn cellulaire balans en is klaar om te worden opgeladen en gebiorevitaliseerd.

Cleansing

Behandeling activeert het ontgiftingssysteem van de huidcellen en stimuleert het regeneratieproces voor een gezonde, gladde huid die vrij kan ademen.

Deep Cleansing

De Cleansing behandeling kan gecombineerd worden met alle andere diego dalla palma professional behandelingen bijvoorbeeld in combinatie met RVB SKINTECH technologie om actieve ingrediënten nog effectiever te laten werken.

Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly