Perfection – Sublime face program

Het SUBLIME FACE PROGRAMMA om rimpels – oneffen poriën – vale/doffe huidte behandelen ontwikkeld door diego dalla palma professional om aan een ‘droomhuid’ te voldoen: poriën, roodheid, rimpels en oneffenheden zijn direct minder zichtbaar. De kracht van de behandelingen PERFECTION – SKINS WITH SPECIAL NEEDS is een mix van actieve ingrediënten zorgvuldig geselecteerd om elk product te versterken. Het stimuleert, regenereert en vermindert de tekenen van veroudering, foto-age- ing en stress.

Sublime face programma om rimpels, oneffen poriën, vale/doffe huid te behandelen.

Het SUBLIME FACE PROGRAMMA bevat LPA PERFECTION COMPLEX met een multi-actieve werking, zorgt voor het perfectioneren van de huid. Het maakt de huid direct gladder, vernauwt de poriën en vermindert onvolkomenheden waardoor de huid een onmiddellijk helderder en jongere uitstraling krijgt. Het verbetert de huid meer in de diepte, regelt de pigment productie en verbetert de huidstructuur.

Een ideale behandeling tijdens de veranderingen van de seizoenen alleen of in kuurverband. Geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van de zeer kwetsbare huid.

fase 1 – relaxing – shock action serum oil

fase 2 – smoothing – anti-imperfection mask

fase 3 – subliming – perfection cream