NANO-DERMABRASIE

Dankzij de nieuwe ENTERPEN™ Nano Needles is de ENTERPEN™ nu inzetbaar voor een extra behandelmogelijkheid: NANO-dermabrasie. Met behulp van nanotechnologie worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. De huid zal verfijnen en gladder aanvoelen. NANO-dermabrasie polijst snel en effectief de huid, je voelt direct na de behandeling het verschil.

INDICATIES

NANO-dermabrasie met de ENTERPEN™ wordt toegepast bij de behandeling van:

 • ruwe huid
 • stimulatie celvernieuwing
 • lichte zonbeschadigingen
 • rest-acné
 • grauwe huidskleur
 • droge huid
 • circulatieproblemen (doorbloeding)

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid snel op te frissen, te activeren en in balans te houden.

Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling kan het krachtige NANO-AGE serum als werkstof worden ingezet. Het biodynamische serum met nanotechnologie bevat 2% Hyaluronzuur (laag moleculair gewicht). Dit stimuleert de bloedstromen in de huid waardoor celvernieuwing versneld geactiveerd wordt. De productie van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd tot in de onderste huidlagen. Het NANO-AGE serum geeft direct na het opbrengen al een versterkend en verstrakkend gevoel aan de huid.

Naast het gebruik als werkstof tijdens een ENTERPEN™ NANO-dermabrasie behandeling kan het NANO-AGE serum ook thuis dagelijks gebruikt worden om de activatie in de huid optimaal te houden tussen de behandelingen door.

DE ENTERPEN™

ENTERPEN™ micro-needling is een revolutionaire behandeling waarbij met behulp van minuscule naaldjes, die zeer snel op en neer bewegen, kleine micro-kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren. In kuurverband zal de huid zich zichtbaar verbeteren en verfijnen. De huid wordt voller, gladder, weerbaarder en egaler van huidskleur. 

Een ENTERPEN™ nano-dermabrasie behandeling zorgt ervoor dat de huid snel en kundig wordt gepolijst. Deze behandeling kan het hele jaar worden uitgevoerd omdat de huid niet wordt beschadigd. Tijdens de behandeling wordt de bloeddoorstroming en celvernieuwing direct geactiveerd wat resulteert in een frisse stralende huid.

De ENTERPEN™ naaldjes zijn in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485; dit is de internationale erkende standaard die voldoet aan de regelgeving voor medische hulpmiddelen.

RESULTATEN ENTERPEN™

 • Gladdere en verbeterde huidstructuur
 • Stimulatie van nieuw collageen en elastine
 • Betere circulatie in de huid (doorbloeding)
 • Huid weerbaarder en krachtiger maken
 • Verfijning van grove poriën en fijne lijntjes
 • Vermindering van zonbeschadigingen
 • Vermindering van rest-acné
 • Egaliseren van operatieve en/of traumatische littekens
VOORDELEN VAN DE ENTERPEN™

VOORDELEN VAN DE ENTERPEN™

Een groot voordeel van de ENTERPEN™ is dat het een draadloos systeem betreft. Dankzij de krachtige Lithium Ion accu heeft de ENTERPEN™ een operationele duur van gemiddeld 3 uur. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een reserve accu aan te schaffen, zodat u altijd verzekerd bent van een functionerend apparaat. De ENTERPEN™ is nu inzetbaar voor twee behandelmogelijkheden: MICRO-needling & NANO-dermabrasie.

De voordelen op een rij:

 • Draadloos systeem, dus meer bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van een behandeling
 • Hoogstaande RVS behuizing
 • 142 naaldbewegingen per seconde (RPM), op en neer in de huid
 • Ruim 1800 huidperforaties per seconde
 • 1 jaar vervangingsgarantie
 • Gunstige prijs disposable naaldjes (cartridges)

De ENTERPEN™ micro-naaldjes zijn in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485; dit is de internationale erkende standaard die voldoet aan de regelgeving voor medische hulpmiddelen.

Suzanne heeft de professionele (geaccrediteerde) micro-needling cursus gevolgd bij het NIMEB (www.nimeb.nl) en is in het bezit van het theorie- en praktijkcertificaat.

Vraag en Antwoord

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling wordt veelal het krachtige NANO-AGE serum als werkstof ingezet. Dit biodynamische serum met nanotechnologie bevat 2% Hyaluronzuur en stimuleert de bloedstromen in de huid waardoor celvernieuwing versneld geactiveerd wordt en de aanmaak van nieuw collegaan en elastine wordt bevorderd. Het NANO-AGE serum geeft direct na het opbrengen al een zacht en verstrakkend gevoel aan de huid. Een behandeling duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten.

Wat voel ik direct na de behandeling?

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal veelal na 1-2 uur verdwijnen. De huid glanst na de behandeling gelijk al fris en stralend.

Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?

In overleg met uw behandelend huidspecialist kunt u huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en daarmee het resultaat optimaliseren. Vraag hier naar bij uw behandelend specialist.

Wanneer is het eindresultaat van de behandeling zichtbaar?

Het effect van de NANO-dermabrasie behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid glanst direct lekker fris en gezond na de behandeling. De behandeling is een effectieve krachtige  oppepper voor elke huid.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 behandelingen aanbevolen om de 2 weken. 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

×