An ageless face

Een anti-aging behandeling die energie en vitaliteit herstelt. Het bestrijdt rimpels en verlies van elasticiteit door cellulaire bio – stimulering en beschermt de structuur van de huid . Onze producten zijn uitgebreid met biomimetische peptiden. Massages produceren onmiddellijke zuurstof en voeding in het huidweefsel . De behandeling heeft een verstevigend en modellerend effect met een onmiddellijke verbetering van de gelaatscontouren.

Voor de behandeling voor de rijpere huid is het 51+3 HYALU COMPLEX™ versterkt met een hoge hoeveelheid aminozuren, die deel uit maken van de collageen- en elastinestructuren en de regeneratie stimuleren van de structurele componenten van de huid. Dit in combinatie met de biomimetische amino-peptiden (tripeptide-10, citrulline, tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-5), ontwikkeld door de RVB SKINLAB-laboratoria, bevordert de productie van collageen en elastine en helpt de vezels beschermen tegen de verharding die wordt veroorzaakt door glycosylatie

Icon Time

Eye and lip anti-aging treatment

Het stimuleert de productie van collageen en elastine, verzacht de fijne lijntjes rond ogen en lippen en zorgt voor een betere micro-circulatie.

Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis!

Vanaf € 72,50

Duur behandeling: ca 90 minuten

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

×