An ageless face

Een anti-aging behandeling die energie en vitaliteit herstelt. Het bestrijdt rimpels en verlies van elasticiteit door cellulaire bio – stimulering en beschermt de structuur van de huid . Onze producten zijn uitgebreid met biomimetische peptiden. Massages produceren onmiddellijke zuurstof en voeding in het huidweefsel . De behandeling heeft een verstevigend en modellerend effect met een onmiddellijke verbetering van de gelaatscontouren.

Voor de behandeling voor de rijpere huid is het 51+3 HYALU COMPLEX™ versterkt met een hoge hoeveelheid aminozuren, die deel uit maken van de collageen- en elastinestructuren en de regeneratie stimuleren van de structurele componenten van de huid. Dit in combinatie met de biomimetische amino-peptiden (tripeptide-10, citrulline, tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-5), ontwikkeld door de RVB SKINLAB-laboratoria, bevordert de productie van collageen en elastine en helpt de vezels beschermen tegen de verharding die wordt veroorzaakt door glycosylatie

 

Anti-ageing rejuvenating treatment

Een herstellende behandeling om de huid te voeden, te beschermen en te ontspannen. Het stimuleert de productie van de structurele huidvezels om tekenen van veroudering bestrijden en om diepe rimpels te verminderen.

Vitamin anti-aging treatment

Hersteld:de energie en de gezondheid van de huid en heeft een regenererend en antioxidant-effect, die de elasticiteit herstelt, huid weerbaar maakt om de cellulaire functies te beschermen.

Eye and lip anti-aging treatment

Het stimuleert de productie van collageen en elastine, verzacht de fijne lijntjes rond ogen en lippen en zorgt voor een betere micro-circulatie.

Wenst u meer effectieve en langdurige resultaten? Zet uw behandeling dan verder thuis!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly